Bryllup 

Har du funnet kjærligheten og har lyst til å gifte deg? Eller har dere vært sammen så lenge at nå er det virkelig på tide å gi hverandre et ja og feire samlivet? Uavhengig av hvem du er, eller hvor lenge dere har vært sammen, er dere hjertelig velkomne til å gifte dere i kirken.  

Et kirkebryllup kan være storslått med mange hundre gjester, eller lite og intimt med kun paret og to forlovere eller vitner. Det er derfor fullt mulig å gifte seg, selv om en ikke har økonomi til å lage en kjempefest. Et ja til hverandre og kjærligheten i kirken trenger absolutt ikke være avhengig av en tjukk lommebok.  

Gifter du deg i den lokale kirken din, er det helt gratis. Har du derimot lyst til å gifte deg et annet sted, må du sannsynligvis betale noen tusen kroner.  

Alle par, to menn, to kvinner eller par av ulike kjønn, er hjertelig velkomne til å gifte seg i alle menigheter i Den norske kirke. Velg et kirkerom som ramme for en av de store merkedagene i livet.  

Les mer om bryllup og hvordan du tar kontakt med den lokale menigheten på kirke.no: https://www.kirken.no/nb-NO/bryllup-i-den-norske-kirke/