Sakspapirer til årsmøtet 14. januar

Det nærmer seg årsmøte i Åpen folkekirke og vi i styret ser frem til å en flott dag med diskusjoner om en åpen folkekirke. åf

  • Årsmøtet holdes i Kulturkirken Jakob, Hausmanns gate 14. Møtet starter med gudstjeneste kl. 10:30, registrering fra kl 9.30 med kaffe. Årsmøteavgiften er satt til 250 kr for å dekke lokale og lunsj. Nederst på siden finner du saksdokumentene som er sendt ut til påmeldte.
  • Årsmøtet er Åpen folkekirkes høyeste beslutningsorgan. På årets årsmøte står saker som organisasjonsutvikling på agendaen sammen med valg av nye medlemmer av styret og budsjettprioriteringer for det kommende året.
  • Alle medlemmer i Åpen folkekirke som har betalt medlemskontigent for 2017, og vært innmeldt senest en måned før møtet har stemmerett på årsmøtet.
  • Etter årets årsmøte arrangeres det en festforestillingen Over Regnbuen i Jakob kirke. Der får vi møte Torgeir Vassvik; samisk  komponist, perkusjonist  og vokalist, skuespiller og forfatter Gine Cornelia Pedersen lar oss oppleve sin sterke tekst Getsemania, musiker Ellen Marie Hovland gir oss bl.a. toner fra Fabler om en Åpen kirke, vi utfordres på kjønnsidentitet og kroppsstereotypier av danserne Harald Behaire og Louis Schou-Hansen mm.Velkommen til feiring av det vidåpne, underlige livet, av mennesker som heiser flagg – og av forskjellene og ambivalensene i rommene vi skaper sammen. Alle som deltar på årsmøtet får forestillingen for 150 kr, forestillingen koster i utgangspunktet 300 kr.Påmelding til årsmøtet gjøres her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfigrwI7OGw9S6IaoWO_M6mI2pA4GAZ9Q-Egn9mhHzczOYjTA/viewform 
    sakspapirer-af-arsmote-2017

    vedlegg-kandidater-2
Pin It